Cronobacter
Řešení pro detekci bakterií rodu Cronobacter
Potřebujete více informací?
Zvyšující se důraz na přístupy orientované na celkovou kvalitu ve výrobě potravin, plány HACCP a postupy posuzování rizik posilují úlohu indikátorů kvality, jako jsou celkový počet životaschopných buněk, počet koliformních bakterií, počet Escherichia coli a počet bakterií čeledi Enterobacteriaceae, při monitorování hygienické i komerční kvality potravin.
Stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae je klíčovým hygienickým parametrem v nejnovějším evropském nařízení ES 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny.
Čeleď Enterobacteriaceae zahrnuje důležité druhy, které se podílejí na kažení potravin, a určité střevní patogeny, včetně bakterií Salmonella spp. a Shigella spp.
Související výrobky:
http://www.biomerieux-industry.com/food/cronobacter-chromogenic-media