Enterobacteriaceae

Enterobacteriaceae

Řešení pro detekci a identifikaci bakterií čeledi Enterobacteriaceae

Přidat do výběru

Potřebujete více informací?

Rostoucí důraz na celkový přístup ke kvalitě v potravinářské produkci, plány HACCP a postupy hodnocení rizik zvyšují význam indikátorů kvality, např. celkový počet životaschopných mikroorganismů, koliformních bakterií, Escherichia coli a bakterií čeledi Enterobacteriaceae při monitorování hygienické a komerční kvality potravin.

V nejnovějším nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny je stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae klíčovým hygienickým parametrem. Čeleď Enterobacteriaceae zahrnuje závažné původce kažení potravin a střevní patogeny, jako jsou Salmonella spp., Shigella spp. atd.

Související výrobky

http://www.biomerieux-industry.com/food/api-id32-microbial-identification
http://www.biomerieux-industry.com/food/automated-quality-indicators-enumeration-tempo
http://www.biomerieux-industry.com/food/enterobacteriaceae-chromogenic-media

 

Klikněte pro zobrazení produktů pro toto řešení
Řešení obsahuje níže uvedené produkty. Klikněte na produkt pro zobrazení detailů
Pioneering Diagnostics