bioMérieux Ceská republika
Published on bioMérieux Ceská republika (https://www.biomerieux.cz)

Domovská stránka > Průmyslová mikrobiologie > Potraviny

Kvalita a bezpečnosti potravin v bioMérieux

Standardními úkony v potravinářských laboratořích jsou sběr a příprava vzorků, inokulace, příprava kultur, inkubace, počítání kolonií indikátorů kvality, detekce patogenů a rozhodování. Proces růstu však vytváří tlak na laboratoř (mít rychleji výsledky, schopnost zpracovávat větší objem práce, ...), to vyžaduje nový přístup k maximalizaci efektivity práce.

S více než 50 letými zkušenostmi spolupráce s mikrobiologickými laboratořemi jsme tam byli a to během celé doby nárůstu překážek, kterým musely laboratoře po celém světě čelit. Nyní Vám bioMérieux Industry navrhuje kompletní řešení, které Vám pomůže optimalizovat Vaší laboratoř po celý proces vzorek - rozhodnutí, a které Vám pomůže zrychlit procesy a zvýšit efetivitu a přesnost Vaší laboratoře.

Chromogenní kultivační média

Objevte nejkomplexnější řadu chromogenních médií

 
Ultra-rychlé mikrobiální testování potravinářských produktů

Uvolněte váš produkt rychleji pomocí ultra-rychlé mikrobiální detekce

 
FOOD příprava vzorku

Objevte inovativní produkty pro přípravu vzorku »

 
Příprava kultivačních médií pro potravinářství

State-of-the-art technologie přípravy kultivačních médií

 
Automatizovaná detekce potravinových patogenů pomocí VIDAS systému

VIDAS je používaný více než 3500 laboratořemi po celém světě

 

labguard

Discover LABGUARD®